Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
Назва: Оцінка якості пельменів вд різного виробника
Інші назви: Evaluation of the quality of pelmeni vd different manufacturers
Автори: Козак, Сергій Сергійович
Kozak, Sergii
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені;фізико-хімічні показники;національний стандарт;органолептичні показники;semi-finished products with meat in the dough shell are frozen;physico-chemical parameters;national standard;organoleptic indicators
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Козак С.С. Оцінка якості пельменів вд різного виробника / С.С. Козак, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.17-18.
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз оцінки якості пельменів від різного виробника за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
Опис: The analysis of an estimation of quality of pelmeni from different manufacturer on organoleptic and physico-chemical parameters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
УДК: 636.09:614.31:637.051
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_pel'meniv.pdf634,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.