Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
Назва: | Оцінка якості пельменів вд різного виробника |
Інші назви: | Evaluation of the quality of pelmeni vd different manufacturers |
Автори: | Козак, Сергій Сергійович Kozak, Sergii Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені;фізико-хімічні показники;національний стандарт;органолептичні показники;semi-finished products with meat in the dough shell are frozen;physico-chemical parameters;national standard;organoleptic indicators |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Козак С.С. Оцінка якості пельменів вд різного виробника / С.С. Козак, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.17-18. |
Короткий огляд (реферат): | Наведений аналіз оцінки якості пельменів від різного виробника за органолептичними та фізико-хімічними показниками. |
Опис: | The analysis of an estimation of quality of pelmeni from different manufacturer on organoleptic and physico-chemical parameters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752 |
УДК: | 636.09:614.31:637.051 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_pel'meniv.pdf | 634,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.