Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці
Інші назви: Veterinary and sanitary examination of poultry meat
Автори: Рудь, П.П.
Rud, P.
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: птиця;безпечність;м'ясо бройлерів;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса птиці;bird;safety;broiler meat;quality;veterinary and sanitary examination of poultry meat
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Рудь П.П. Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці / П.П. Рудь, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.138-139.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлені результати досліджень якості та безпечності м’яса курчат-бройлерів за окремими біохімічними, радіологічними, мікробіологічними критеріями.
Опис: The work highlights the results of research on the quality and safety of broiler chicken meat separate biochemical, radiological, microbiological criteria.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
УДК: 614.31:637.5:636.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarna.pdf739,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.