Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
Назва: | Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці |
Інші назви: | Veterinary and sanitary examination of poultry meat |
Автори: | Рудь, П.П. Rud, P. Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | птиця;безпечність;м'ясо бройлерів;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса птиці;bird;safety;broiler meat;quality;veterinary and sanitary examination of poultry meat |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Рудь П.П. Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці / П.П. Рудь, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.138-139. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі висвітлені результати досліджень якості та безпечності м’яса курчат-бройлерів за окремими біохімічними, радіологічними, мікробіологічними критеріями. |
Опис: | The work highlights the results of research on the quality and safety of broiler chicken meat separate biochemical, radiological, microbiological criteria. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638 |
УДК: | 614.31:637.5:636.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
veterynarno-sanitarna.pdf | 739,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.