Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6490
Назва: Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртів
Інші назви: Ветеринарно-санитарный контроль показателей качества и безопасности питьевых йогуртов
Veterinarno-sanitarny control of indexes of quality and safety of drinkable yoghurts
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Кондруцов, В.Л.
Kondrutsov, V.
Ключові слова: ветеринарно-санітарний контроль;якість;безпека;йогурт;кисломолочні напої;ветеринарно-санитарный контроль;безопасность;кисломолочные напитки;качество;veterinary-sanitary control;safety;yoghurt;soul-milk drinks;quality
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртів / О.А. хіцька, Н.В. Букалова, В.Л. Кондруцов // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87) - С. 170-174.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати контролю органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників кисломолочних напоїв від різного виробника. Оцінка органолептичних показників кисломолочних напоїв показала, що всі вони мали особливий «букет» ароматичних та смакових властивостей, різну кольорову гаму, що зумовлено введенням до їх складу фруктових добавок. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники напоїв відповідали діючим стандартам. Кислотність йогуртів не перевищувала допустимого рівня, що свідчило про зрілість кисломолочних згустків. вых йогуртов разных производителей. Оценка органолептических показателей кисломолочных напитков показала, что все они имели особенный «букет» ароматических и вкусовых характеристик, разную цветовую гамму, что обусловлено введением в их состав фруктовых добавок. Физико-химические и микробиологические показатели напитков отвечали действующим требованиям. Кислотность йогуртов не превышала допустимого уровня, что свидетельствовало о зрелости кисломолочных сгустков.
Опис: The results of control of sensory, physical and chemical and microbiological indexes of drinkable yoghurts of different producers are resulted. Estimation of sensory indexes of soul-milk drinks rotined that all of them had had the special «bouquet» of and taste descriptions, different colour gamut that is conditioned introduction to their composition of fruit additions. The physical and chemical and microbiological indexes of drinks answered operating requirements. Acidity of yoghurts did not exceed a possible level, that testified to maturity of soul-milk formation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6490
УДК: 619:614.31:637.12.04/.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarnyj.pdf635,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.