Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorКондруцов, В.Л.-
dc.contributor.authorKondrutsov, V.-
dc.date.accessioned2021-07-23T10:34:48Z-
dc.date.available2021-07-23T10:34:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртів / О.А. хіцька, Н.В. Букалова, В.Л. Кондруцов // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87) - С. 170-174.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6490-
dc.descriptionThe results of control of sensory, physical and chemical and microbiological indexes of drinkable yoghurts of different producers are resulted. Estimation of sensory indexes of soul-milk drinks rotined that all of them had had the special «bouquet» of and taste descriptions, different colour gamut that is conditioned introduction to their composition of fruit additions. The physical and chemical and microbiological indexes of drinks answered operating requirements. Acidity of yoghurts did not exceed a possible level, that testified to maturity of soul-milk formation.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати контролю органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників кисломолочних напоїв від різного виробника. Оцінка органолептичних показників кисломолочних напоїв показала, що всі вони мали особливий «букет» ароматичних та смакових властивостей, різну кольорову гаму, що зумовлено введенням до їх складу фруктових добавок. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники напоїв відповідали діючим стандартам. Кислотність йогуртів не перевищувала допустимого рівня, що свідчило про зрілість кисломолочних згустків. вых йогуртов разных производителей. Оценка органолептических показателей кисломолочных напитков показала, что все они имели особенный «букет» ароматических и вкусовых характеристик, разную цветовую гамму, что обусловлено введением в их состав фруктовых добавок. Физико-химические и микробиологические показатели напитков отвечали действующим требованиям. Кислотность йогуртов не превышала допустимого уровня, что свидетельствовало о зрелости кисломолочных сгустков.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарний контрольuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectветеринарно-санитарный контрольuk_UA
dc.subjectбезопасностьuk_UA
dc.subjectкисломолочные напиткиuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectveterinary-sanitary controluk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectyoghurtuk_UA
dc.subjectsoul-milk drinksuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарный контроль показателей качества и безопасности питьевых йогуртовuk_UA
dc.title.alternativeVeterinarno-sanitarny control of indexes of quality and safety of drinkable yoghurtsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.12.04/.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarnyj.pdf635,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.