Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190
Назва: Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах
Інші назви: Analysis of monitoring of dangerous factors in food products
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: харчові продукти;безпечність;небезпечні фактори;гострі кишкові інфекції (ГКІ);моніторинг;food;safety;dangerous factors;acute intestinal infections (AIIs);monitoring
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.61-62.
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз статистичних даних Держпродспоживслужби України щодо контролю дотримання операторами ринку законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і моніторингу спалахів харчових хвороб та їх причин.
Опис: The analysis of statistical data of the State Food and Consumer Service of Ukraine on control is given compliance by market operators with safety legislation and certain food quality indicators products and monitoring of foodborne outbreaks and their causes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190
УДК: 636.09:614.31:637.051:006
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_monitoryngu.pdf544,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.