Наукові публікації : [268] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 268
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2008Емульгування жирів в емульсорі роторного типуНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2009Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредівНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Раздельно-групповой характер кристаллизации глицеридов в молочном жиреЛомова, Неонила Николаевна; Lomova, Neonila; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2014Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якостіКрижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясомКарпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоївЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2017Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчуванняРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2018Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processeVitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2017Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжяЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2018Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктамиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2018Продукти з комбінованим складом сировиниПаращенко, Владислав Ігорович; Parashchenko, Vladyslav; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Дослідження показників якості концентрату сироваткових білківЗайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2019Californian worms biomass growth and its zinc accumulation under different concentrations of the metal in the nutrient mediumMerzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Karkach, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Kharchenko, Alexander; Харченко, Олександр Васильович
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2011Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовахДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2007Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 268