Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943
Назва: Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
Інші назви: Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device
Автори: Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;коалесценция;дестабилизация;адсорбция;диспергирование;эмульгаторы;жировые шарики;вакуумирование;седиментационный анализ;emulsion;coalescence;destabilization;adsorption;dispersion;emulsifiers;fat globules;evacuation;sedimentation analysis
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Гуляев-Зайцев С. С. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка: тези доповідей. Міжнар. наук.-техн. конф .- Донецьк: ДонНУЕТ, 2007 . - С. 62-64.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%.
Опис: The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlyianye_tekhnoloh.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.