Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-11T14:54:21Z | - |
dc.date.available | 2020-07-11T14:54:21Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Гуляев-Зайцев С. С. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка: тези доповідей. Міжнар. наук.-техн. конф .- Донецьк: ДонНУЕТ, 2007 . - С. 62-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943 | - |
dc.description | The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | коалесценция | uk_UA |
dc.subject | дестабилизация | uk_UA |
dc.subject | адсорбция | uk_UA |
dc.subject | диспергирование | uk_UA |
dc.subject | эмульгаторы | uk_UA |
dc.subject | жировые шарики | uk_UA |
dc.subject | вакуумирование | uk_UA |
dc.subject | седиментационный анализ | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | coalescence | uk_UA |
dc.subject | destabilization | uk_UA |
dc.subject | adsorption | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | emulsifiers | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | evacuation | uk_UA |
dc.subject | sedimentation analysis | uk_UA |
dc.title | Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vlyianye_tekhnoloh.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.