Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Назва: | Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів |
Інші назви: | Prospects for increasing the biological value of mayonnaise |
Автори: | Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana |
Ключові слова: | майонез;жировмісні продукти;біологічна цінність;mayonnaise;fat-containing products;biological value |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Калініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31. |
Короткий огляд (реферат): | Підвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін. |
Опис: | Increasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263 |
УДК: | 664.346 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.