Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Назва: Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Інші назви: Prospects for increasing the biological value of mayonnaise
Автори: Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Ключові слова: майонез;жировмісні продукти;біологічна цінність;mayonnaise;fat-containing products;biological value
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Калініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Підвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін.
Опис: Increasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
УДК: 664.346
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.