Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5573
Назва: | Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі. |
Інші назви: | Condition of Chironomus larvae for high doses of yeast in a nutrient medium. |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesya Мерзлов, Сергій Віталійович Merzlov, Serhii |
Ключові слова: | Личинки Chironomus;пекарські дріжджі;поживне середовище;високі дози;виживаємість;Chironomus larvae;baker's yeast;nutrient medium;high doses;survival |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі / Л.П.Король-Безпала, С.В.Мерзлов // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва : держ. наук.-практ. конф.17 листопада 2016 р .- Біла Церква: БНАУ , 2016 .- С. 54–55. |
Короткий огляд (реферат): | Були проведені дослідження і виявлено негативний вплив високих доз пекарських дріжджів на культуру. Встановлена пряма закономірність чим вища доза дріжджів тим вища смертність личинок. За вмісту пекарських дріжджів 4,4 % від маси поживного середовища усі личинки гинуть на 4–6 добу. За доз пекарських дріжджів 0,4–3,4 % личинки мали більший термін життя. |
Опис: | Studies have been conducted and the negative impact of high doses of baking yeast per culture. A direct pattern has been established, the higher the dose of yeast, the higher mortality of larvae. For the content of baker's yeast 4,4 % of the mass of the nutrient medium all larvae die within 4-6 days. According to the doses of baker's yeast, 0,4-3,4 % of the larvae had longer lifespan. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5573 |
УДК: | 606:664.642:595.771:639.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
STAN_LYChYNOK.pdf | 537,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.