Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4942
Назва: | Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве |
Інші назви: | Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device |
Автори: | Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич Guliayev-Zaytsev, Serhiy Нарижный, Сергей Анатолиевич Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | эмульсия;коалесценция;дестабилизация;адсорбция;диспергирование;эмульгаторы;жировые шарики;вакуумирование;седиментационный анализ;emulsion;coalescence;destabilization;adsorption;dispersion;emulsifiers;fat globules;evacuation;sedimentation analysis |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Гуляев-Зайцев С. С. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А Нарижный // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості: тези доповідей Міжнар. наук.-техн. конф .- Київ: НУХТ, 2007 .- С. 16-18. |
Короткий огляд (реферат): | Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. |
Опис: | The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4942 |
УДК: | 664.3.033 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vlyianye_tekhnoloh.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.