Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938
Назва: Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів
Інші назви: Reception of resistant to fat liquors by production spreads
Автори: Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: емульсія;дестабілізація;замінники молочного жиру;емульсор;диспергування;технологічна стійкість;спреди;emulsion;destabilization;milk fat substitutes;emulsifier;dispersion;technological stability;spreads
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Наріжний С.А. Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів / С.А.Наріжний // Досягнення молодих вчених у вирішенні актуальних проблем м'ясної та молочної галузей: матеріали наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів .- К.:ТІММ, 2009 .– С.37.
Короткий огляд (реферат): Досліджено процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, встановлено оптимальні параметри і режими виробництва стійких жирових дисперсій. На підставі отриманих даних і аналізу відомих технічних рішень розроблено ефективний емульсор для вироблення технологічно стійких емульсій при виробництві продуктів з комбінованою жировою фазою.
Опис: The processes of fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied. The optimal parameters and regimes for making stable fat emulsions are determined. On the basis of the received data and the analysis of known designs the effective emulsifying machine is developed for development technologically spontaneous emulsions by production of yields with the combined oil phase.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otrymannia_tekhnolohichno.pdf270,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.