Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938
Title: Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів
Other Titles: Reception of resistant to fat liquors by production spreads
Authors: Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: емульсія;дестабілізація;замінники молочного жиру;емульсор;диспергування;технологічна стійкість;спреди;emulsion;destabilization;milk fat substitutes;emulsifier;dispersion;technological stability;spreads
Issue Date: 2009
Citation: Наріжний С.А. Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів / С.А.Наріжний // Досягнення молодих вчених у вирішенні актуальних проблем м'ясної та молочної галузей: матеріали наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів .- К.:ТІММ, 2009 .– С.37.
Abstract: Досліджено процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, встановлено оптимальні параметри і режими виробництва стійких жирових дисперсій. На підставі отриманих даних і аналізу відомих технічних рішень розроблено ефективний емульсор для вироблення технологічно стійких емульсій при виробництві продуктів з комбінованою жировою фазою.
Description: The processes of fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied. The optimal parameters and regimes for making stable fat emulsions are determined. On the basis of the received data and the analysis of known designs the effective emulsifying machine is developed for development technologically spontaneous emulsions by production of yields with the combined oil phase.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otrymannia_tekhnolohichno.pdf270,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.