Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
Назва: Емульгування жирів в емульсорі роторного типу
Інші назви: Emulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying device
Автори: Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Наріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228.
Короткий огляд (реферат): Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів.
Опис: The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Emulguvannya_zh.pdf582,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.