Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
Title: | Емульгування жирів в емульсорі роторного типу |
Other Titles: | Emulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying device |
Authors: | Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification |
Issue Date: | 2008 |
Citation: | Наріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228. |
Abstract: | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. |
Description: | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.3.033 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Emulguvannya_zh.pdf | 582,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.