Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
Title: Емульгування жирів в емульсорі роторного типу
Other Titles: Emulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying device
Authors: Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification
Issue Date: 2008
Citation: Наріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228.
Abstract: Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів.
Description: The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Emulguvannya_zh.pdf582,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.