Наукові публікації : [244] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 244
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2009Порівняльна характеристика біотехнологій конструювання стабілізованої фітази на сапоніті та цеолітовмісному базальтовому туфіГерасименко, Віктор Григорович; Herasymenko, Viktor; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2010Порівняльна характеристика сконструйованих біотехнологічним методом стабілізованих препаратів β-глюканази на сапоніті, цеолітумісному базальтовому туфі та цеолітіТобілевич, Тетяна Олександрівна; Tobilevuch, Tetyana; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2010Видова ідентифікація російського осетра (acipenser gueldenstaedtii) за допомогою полімеразної ланцюгової реакціїДубін, Олексій Вікторович; Dubin, Oleksii; Шостак, Людмила Вікторівна; Shostak, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2016Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваскиКраснікова, Вікторія Олександрівна; Krasnikova, Viktoria; Кулик, Вікторія Костянтинівна; Kulyk, Viktoria; Стороженко, Тетяна Анатоліївна; Storozhenko, Tetyana; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2019Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2008Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2019Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозиваРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктівКуць, Юлія Анатоліївна; Kuts, Yuliia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2010Вивчення фізико-хімічних та біохімічних властивостей фітази Ладозим Проксі з метою її модифікації та підвищення ефективності використання як кормової добавкиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnуchenko, Oleksandr; Мороз, Лариса Володимирівна; Moroz, Larуsa
2010Визначення нешкідливості стабілізованого ферменту з β-глюканазною активністю на лінійних білих мишахТобілевич, Тетяна Олександрівна; Tobilevuch, Tetyana; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2010Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлазБолоховська, Валентина Антонівна; Bolkhovskia, Valentyna; Болоховський, Владислав Вікторович; Bolkhovskyi, Vladyslav; Благодір, Андрій Миколайович; Blagodir, Andrii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Бомко, Лідія Григорівна; Bomko, Lidiia
2012Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредовНарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2012Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредівНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типуГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовленняЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 244