Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5573
Назва: Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі.
Інші назви: Condition of Chironomus larvae for high doses of yeast in a nutrient medium.
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesya
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Ключові слова: Личинки Chironomus;пекарські дріжджі;поживне середовище;високі дози;виживаємість;Chironomus larvae;baker's yeast;nutrient medium;high doses;survival
Дата публікації: 2016
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі / Л.П.Король-Безпала, С.В.Мерзлов // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва : держ. наук.-практ. конф.17 листопада 2016 р .- Біла Церква: БНАУ , 2016 .- С. 54–55.
Короткий огляд (реферат): Були проведені дослідження і виявлено негативний вплив високих доз пекарських дріжджів на культуру. Встановлена пряма закономірність чим вища доза дріжджів тим вища смертність личинок. За вмісту пекарських дріжджів 4,4 % від маси поживного середовища усі личинки гинуть на 4–6 добу. За доз пекарських дріжджів 0,4–3,4 % личинки мали більший термін життя.
Опис: Studies have been conducted and the negative impact of high doses of baking yeast per culture. A direct pattern has been established, the higher the dose of yeast, the higher mortality of larvae. For the content of baker's yeast 4,4 % of the mass of the nutrient medium all larvae die within 4-6 days. According to the doses of baker's yeast, 0,4-3,4 % of the larvae had longer lifespan.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5573
УДК: 606:664.642:595.771:639.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
STAN_LYChYNOK.pdf537,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.