Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5482
Назва: Впровадження НАССР у молочних господарствах
Інші назви: Introduction of HACCP in dairy farms
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Рябоконь, Наталія
Riabokon, Natalia
Ключові слова: система НАССР;безпека продуктів;молокопереробні підприємства;молочна продукція;HACCP system;product safety;dairy plants;dairy products
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТОВ «Видавничий Дім «Колос»
Бібліографічний опис: Гребельник О. Впровадження НАССР у молочних господарствах / О.Гребельник, Н.Рябоконь // Моя ферма .- 2019 .- № 3 .- С. 42-45.
Короткий огляд (реферат): Впровадження системи НАССР на молочно-товарних фермах справа не з легких, але цілком реальна для України. Маючи можливість експортувати якісну молочну продукцію в країни Європи та країни ближнього та дальнього зарубіжжя це необхідно зробити. Звичайно, це тривалий процес, оскільки передбачає навчання обслуговуючого персоналу та спеціалістів керівної ланки, модернізацію доїльного обладнання тощо. Проте варто розпочати вже сьогодні.
Опис: The introduction of the HACCP system on dairy farms is not an easy task, but it is quite real for Ukraine. The opportunity to export quality dairy products to European countries and countries near and far abroad provides for this need. Of course, this is a long process, as it involves the training of service personnel and management specialists, modernization of milking equipment and the like. However, it is worth starting today.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5482
УДК: 006:637.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vprovadzhennia_НАССР.pdf466,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.