Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280
Назва: Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
Інші назви: Features of normalization of raw materials at production of cottage cheese
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ключові слова: нормалізація;сир кисломолочний;ультрафільтрація;ретентат;normalization;sour milk cheese;ultrafiltration;retentate
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного / О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 27-29.
Короткий огляд (реферат): Нормалізація – обов’язкова операція для забезпечення нормованих показників готового продукту. Проаналізовано особливості нормалізації у технології сиру кисломолочного. Здійснено порівняльний аналіз інноваційних методів стандартизації.
Опис: Normalization is a mandatory operation to ensure the normalized performance of the finished product. Features of normalization in cottage cheese technology are analyzed. The comparative analysis of innovative methods of standardization is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280
УДК: 637.141:637.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_normalizatsii.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.