Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 244
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якості | Крижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2015 | Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом | Карпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2016 | Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоїв | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha |
2017 | Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2018 | Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processe | Vitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович |
2017 | Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha |
2018 | Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor |
2018 | Продукти з комбінованим складом сировини | Паращенко, Владислав Ігорович; Parashchenko, Vladyslav; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2020 | Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків | Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2020 | Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2007 | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2019 | Californian worms biomass growth and its zinc accumulation under different concentrations of the metal in the nutrient medium | Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Karkach, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Kharchenko, Alexander; Харченко, Олександр Васильович |
2007 | Antioxidative potential of spices in milk fat | Dyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна |
2011 | Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2007 | Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2011 | Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2011 | Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana |
2013 | Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2011 | Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2019 | Інноваційні підходи у виробництві морозива | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 244