Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774
Назва: Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції
Інші назви: Application of modern DNA diagnostic methods to assess some indicators of food safety and quality
Автори: Облап, Руслан Васильович
Oblap, Ruslan
Новак, Наталія Борисівна
Novak, Natalia
Малієнко, Вадим Анатолійович
Maliyenko, Vadym
Голубець, Руслан Анатолійович
Holubets, Ruslan
Семенович, Володимир Костянтинович
Semenovych, Volodymyr
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ключові слова: харчова промисловість;біотехнологія;ДНК-діагностика;продовольча безпека;food industry;biotechnology;DNA diagnostics;food security
Дата публікації: 2015
Видавництво: Вінницький національний технічний університет
Бібліографічний опис: Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. А. Малієнко та ін. // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. – Вінниця: ВНТУ, 2015. - С. 45.
Короткий огляд (реферат): Харчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я.
Опис: The food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774
УДК: 577.21:631.523:604.6:664.012.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_suchasnykh.pdf77,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.