Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 214
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Біоакумуляція Селену дощовими черв'яками (Eisenia Fetida) у вермікомпостуванні | Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Онищенко, Любов Степанівна; Onyshchenko, Liubov; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha |
2022 | Технологія низькокалорійного молочного морозива | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana |
2021 | Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes | Bilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна |
2021 | Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage | Minorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович |
2021 | Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey |
2021 | Перспективы применения инулина в молочных продуктах | Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila |
2020 | Использование микрозелени в технологии творожных продуктов | Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana |
2021 | Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria |
2021 | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna |
2022 | Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia |
2022 | Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta |
2021 | Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19 | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia |
2018 | Вміст мінеральних речовин в сухій біомасі личинки chironomus отриманої в умовах біокомплексу | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2018 | Мінеральний склад сухої біомаси личинок Chironomus, вирощених на поживному середовищі із вмістом дріжджованої маси шроту насіння соняшнику | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2021 | Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2017 | Виявлення мікробіологічного складу поживного середовища для личинки Chironomus після термічної обробки і без неї | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2017 | Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинки chironomus | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2017 | Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки Chironomus | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2021 | Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2021 | Активність води – якісний показник молочних консервів | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 214