Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11901
Назва: | Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напоях |
Інші назви: | The use of raw materials of plant origin in non-alcoholic drinks |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Литвин, Анастасія Олегівна Lytvyn, Anastasia Гнип, Мар’яна Володимирівна Hnyp, Maryana |
Ключові слова: | безалкогольні напої;non-alcoholic drinks;соки відновлені концентровані;reconstituted concentrated juices;яблучний сік;apple juice;апельсиновий сік;orange juice;переваги та недоліки використання;advantages and disadvantages of use |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Гребельник О. П. Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напоях / О. П. Гребельник, А. О. Литвин, М. В. Гнип // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 36–37. |
Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | Безалкогольні напої – багатокомпонентні продукти. Популярним є використання у їх складі сировини рослинного походження. Проаналізовано склад вітчизняних безалкогольних напоїв щодо вмісту в них подібних компонентів. Знайдено, що найбільш поширеними є концентровані відновлені яблучний та апельсиновий соки. Проаналізовано вплив цих складових на якість безалкогольних напоїв. |
Опис: | Non-alcoholic drinks are multi-component products. The use of raw materials of plant origin in their composition is popular. The composition of domestic non-alcoholic drinks was analyzed in terms of the content of similar components in them. Concentrated reconstituted apple and orange juices were found to be the most common. The influence of these components on the quality of soft drinks was analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11901 |
УДК: | 663.81 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannia_syrovyny_roslynnoho.pdf | 523,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.