Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855
Назва: Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises
Інші назви: Порівняльна характеристика стратегій сталого розвитку на підприємствах харчової галузі
Автори: Hrebelnyk, Oksana
Гребельник, Оксана
Zagoruy, Ludmila
Загоруй, Людмила
Ключові слова: sustainable development;сталий розвиток;economic;економічні;ecological;екологічні;social aspects;соціальні аспекти;domestic and foreign enterprises;вітчизняні і зарубіжні підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: NUFT
Бібліографічний опис: Hrebelnyk O. Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises / O. Hrebelnyk , L. Zagoruy // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, May 15 – 17. – Kyiv: NUFT, 2024. – P. 107.
Короткий огляд (реферат): A comparison of the strategy of sustainable development of domestic and foreign food industry enterprises was made. Common features in economic, social and environmental aspects are identified. It was found that domestic enterprises of traditional branches of the food industry are characterized by a smaller scale of stated goals. For new directions there is a more complete coincidence of trends with world trends.
Опис: Проведено порівняння стратегії сталого розвитку вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості. Визначено спільні риси у економічному, соціальному та екологічному аспектах. Знайдено, що для вітчизняних підприємств традиційних галузей харчової індустрії характерним є менший масштаб заявлених цілей. Для нових напрямів спостерігається більш повне співпадіння тенденцій з світовими.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сomparative_characteristics.pdf545,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.