Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855
Title: | Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises |
Other Titles: | Порівняльна характеристика стратегій сталого розвитку на підприємствах харчової галузі |
Authors: | Hrebelnyk, Oksana Гребельник, Оксана Zagoruy, Ludmila Загоруй, Людмила |
Keywords: | sustainable development;сталий розвиток;economic;економічні;ecological;екологічні;social aspects;соціальні аспекти;domestic and foreign enterprises;вітчизняні і зарубіжні підприємства |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | NUFT |
Citation: | Hrebelnyk O. Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises / O. Hrebelnyk , L. Zagoruy // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, May 15 – 17. – Kyiv: NUFT, 2024. – P. 107. |
Abstract: | A comparison of the strategy of sustainable development of domestic and foreign food industry enterprises was made. Common features in economic, social and environmental aspects are identified. It was found that domestic enterprises of traditional branches of the food industry are characterized by a smaller scale of stated goals. For new directions there is a more complete coincidence of trends with world trends. |
Description: | Проведено порівняння стратегії сталого розвитку вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості. Визначено спільні риси у економічному, соціальному та екологічному аспектах. Знайдено, що для вітчизняних підприємств традиційних галузей харчової індустрії характерним є менший масштаб заявлених цілей. Для нових напрямів спостерігається більш повне співпадіння тенденцій з світовими. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сomparative_characteristics.pdf | 545,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.