Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T09:29:44Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T09:29:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Hrebelnyk O. Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises / O. Hrebelnyk , L. Zagoruy // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, May 15 – 17. – Kyiv: NUFT, 2024. – P. 107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855 | - |
dc.description | Проведено порівняння стратегії сталого розвитку вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості. Визначено спільні риси у економічному, соціальному та екологічному аспектах. Знайдено, що для вітчизняних підприємств традиційних галузей харчової індустрії характерним є менший масштаб заявлених цілей. Для нових напрямів спостерігається більш повне співпадіння тенденцій з світовими. | uk_UA |
dc.description.abstract | A comparison of the strategy of sustainable development of domestic and foreign food industry enterprises was made. Common features in economic, social and environmental aspects are identified. It was found that domestic enterprises of traditional branches of the food industry are characterized by a smaller scale of stated goals. For new directions there is a more complete coincidence of trends with world trends. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | NUFT | uk_UA |
dc.subject | sustainable development | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.subject | economic | uk_UA |
dc.subject | економічні | uk_UA |
dc.subject | ecological | uk_UA |
dc.subject | екологічні | uk_UA |
dc.subject | social aspects | uk_UA |
dc.subject | соціальні аспекти | uk_UA |
dc.subject | domestic and foreign enterprises | uk_UA |
dc.subject | вітчизняні і зарубіжні підприємства | uk_UA |
dc.title | Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises | uk_UA |
dc.title.alternative | Порівняльна характеристика стратегій сталого розвитку на підприємствах харчової галузі | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сomparative_characteristics.pdf | 545,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.