Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила-
dc.date.accessioned2024-06-18T09:29:44Z-
dc.date.available2024-06-18T09:29:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationHrebelnyk O. Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises / O. Hrebelnyk , L. Zagoruy // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, May 15 – 17. – Kyiv: NUFT, 2024. – P. 107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11855-
dc.descriptionПроведено порівняння стратегії сталого розвитку вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості. Визначено спільні риси у економічному, соціальному та екологічному аспектах. Знайдено, що для вітчизняних підприємств традиційних галузей харчової індустрії характерним є менший масштаб заявлених цілей. Для нових напрямів спостерігається більш повне співпадіння тенденцій з світовими.uk_UA
dc.description.abstractA comparison of the strategy of sustainable development of domestic and foreign food industry enterprises was made. Common features in economic, social and environmental aspects are identified. It was found that domestic enterprises of traditional branches of the food industry are characterized by a smaller scale of stated goals. For new directions there is a more complete coincidence of trends with world trends.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherNUFTuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjecteconomicuk_UA
dc.subjectекономічніuk_UA
dc.subjectecologicaluk_UA
dc.subjectекологічніuk_UA
dc.subjectsocial aspectsuk_UA
dc.subjectсоціальні аспектиuk_UA
dc.subjectdomestic and foreign enterprisesuk_UA
dc.subjectвітчизняні і зарубіжні підприємстваuk_UA
dc.titleComparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprisesuk_UA
dc.title.alternativeПорівняльна характеристика стратегій сталого розвитку на підприємствах харчової галузіuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сomparative_characteristics.pdf545,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.