Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
Назва: Аналіз споживання копченої риби в Україні
Інші назви: Аnalysis of smoked fish consumption in Ukraine
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Ключові слова: риба;гаряче копчення;холодне копчення;споживання;технологія;fish;hot smoking;cold smoking;consumption;development
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л. П. Аналіз споживання копченої риби в Україні /Л. П. Король-Безпала // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023. - С. 46-47.
Короткий огляд (реферат): За своїми корисними властивостями копчена риба має високу харчову та біологічну цінність,що позитивно впливає на організм людини з урахуванням споживання їїв загальноприйнятих кількостях.
Опис: According to its beneficial properties, smoked fish has high nutritional and biological value, which has a positive effect on the human body, taking into account consumption in generally accepted quantities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
УДК: 614.31:637.56:366.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.