Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
Назва: | Аналіз споживання копченої риби в Україні |
Інші назви: | Аnalysis of smoked fish consumption in Ukraine |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia |
Ключові слова: | риба;гаряче копчення;холодне копчення;споживання;технологія;fish;hot smoking;cold smoking;consumption;development |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л. П. Аналіз споживання копченої риби в Україні /Л. П. Король-Безпала // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023. - С. 46-47. |
Короткий огляд (реферат): | За своїми корисними властивостями копчена риба має високу харчову та біологічну цінність,що позитивно впливає на організм людини з урахуванням споживання їїв загальноприйнятих кількостях. |
Опис: | According to its beneficial properties, smoked fish has high nutritional and biological value, which has a positive effect on the human body, taking into account consumption in generally accepted quantities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823 |
УДК: | 614.31:637.56:366.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_spozhyvannia.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.