Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
Title: Аналіз споживання копченої риби в Україні
Other Titles: Аnalysis of smoked fish consumption in Ukraine
Authors: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Keywords: риба;гаряче копчення;холодне копчення;споживання;технологія;fish;hot smoking;cold smoking;consumption;development
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Король-Безпала Л. П. Аналіз споживання копченої риби в Україні /Л. П. Король-Безпала // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023. - С. 46-47.
Abstract: За своїми корисними властивостями копчена риба має високу харчову та біологічну цінність,що позитивно впливає на організм людини з урахуванням споживання їїв загальноприйнятих кількостях.
Description: According to its beneficial properties, smoked fish has high nutritional and biological value, which has a positive effect on the human body, taking into account consumption in generally accepted quantities.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.56:366.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.