Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.date.accessioned2024-06-17T11:24:42Z-
dc.date.available2024-06-17T11:24:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л. П. Аналіз споживання копченої риби в Україні /Л. П. Король-Безпала // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023. - С. 46-47.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11823-
dc.descriptionAccording to its beneficial properties, smoked fish has high nutritional and biological value, which has a positive effect on the human body, taking into account consumption in generally accepted quantities.uk_UA
dc.description.abstractЗа своїми корисними властивостями копчена риба має високу харчову та біологічну цінність,що позитивно впливає на організм людини з урахуванням споживання їїв загальноприйнятих кількостях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectгаряче копченняuk_UA
dc.subjectхолодне копченняuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjecthot smokinguk_UA
dc.subjectcold smokinguk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.titleАналіз споживання копченої риби в Україніuk_UA
dc.title.alternativeАnalysis of smoked fish consumption in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.56:366.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.