Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843
Назва: | Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості |
Інші назви: | Application of training technologies for the training of food industry specialists |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana |
Ключові слова: | тренінг;training;групові форми роботи;group forms of work;метод кейсів;case method |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Гребельник О. П. Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості / О. П. Гребельник // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конференції, [Київ], 29 травня 2024 року / НУХТ. – Київ, 2024. – С. 65-66. |
Короткий огляд (реферат): | Завданнями тренінгу є набуття спеціальних знань, особистісних навичок і умінь. Особливістю тренінгової діяльності є групові форми роботи та застосування інтерактивних форм і методів. Впровадження тренінгових технологій у сучасні методи освіти забезпечує формування професійних компетентностей майбутніх фахівців харчової промисловості. Добре зарекомендував себе метод кейсів. |
Опис: | The tasks of the training are the acquisition of special knowledge, personal skills and abilities. A feature of training activities is group forms of work and the use of interactive forms and methods. The introduction of training technologies into modern education methods ensures the formation of professional competencies of future specialists in the food industry. The case method has proven itself well |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843 |
ISBN: | 978-966-612-332-2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannia_treninhovykh_tekhnolohii.pdf | 529,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.