Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2024-06-18T07:46:58Z-
dc.date.available2024-06-18T07:46:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГребельник О. П. Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості / О. П. Гребельник // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конференції, [Київ], 29 травня 2024 року / НУХТ. – Київ, 2024. – С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-612-332-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843-
dc.descriptionThe tasks of the training are the acquisition of special knowledge, personal skills and abilities. A feature of training activities is group forms of work and the use of interactive forms and methods. The introduction of training technologies into modern education methods ensures the formation of professional competencies of future specialists in the food industry. The case method has proven itself welluk_UA
dc.description.abstractЗавданнями тренінгу є набуття спеціальних знань, особистісних навичок і умінь. Особливістю тренінгової діяльності є групові форми роботи та застосування інтерактивних форм і методів. Впровадження тренінгових технологій у сучасні методи освіти забезпечує формування професійних компетентностей майбутніх фахівців харчової промисловості. Добре зарекомендував себе метод кейсів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.subjectтренінгuk_UA
dc.subjecttraininguk_UA
dc.subjectгрупові форми роботиuk_UA
dc.subjectgroup forms of workuk_UA
dc.subjectметод кейсівuk_UA
dc.subjectcase methoduk_UA
dc.titleЗастосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeApplication of training technologies for the training of food industry specialistsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_treninhovykh_tekhnolohii.pdf529,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.