Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T07:46:58Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T07:46:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О. П. Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості / О. П. Гребельник // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конференції, [Київ], 29 травня 2024 року / НУХТ. – Київ, 2024. – С. 65-66. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-612-332-2 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843 | - |
dc.description | The tasks of the training are the acquisition of special knowledge, personal skills and abilities. A feature of training activities is group forms of work and the use of interactive forms and methods. The introduction of training technologies into modern education methods ensures the formation of professional competencies of future specialists in the food industry. The case method has proven itself well | uk_UA |
dc.description.abstract | Завданнями тренінгу є набуття спеціальних знань, особистісних навичок і умінь. Особливістю тренінгової діяльності є групові форми роботи та застосування інтерактивних форм і методів. Впровадження тренінгових технологій у сучасні методи освіти забезпечує формування професійних компетентностей майбутніх фахівців харчової промисловості. Добре зарекомендував себе метод кейсів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | тренінг | uk_UA |
dc.subject | training | uk_UA |
dc.subject | групові форми роботи | uk_UA |
dc.subject | group forms of work | uk_UA |
dc.subject | метод кейсів | uk_UA |
dc.subject | case method | uk_UA |
dc.title | Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Application of training technologies for the training of food industry specialists | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannia_treninhovykh_tekhnolohii.pdf | 529,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.