Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843
Title: Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості
Other Titles: Application of training technologies for the training of food industry specialists
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Keywords: тренінг;training;групові форми роботи;group forms of work;метод кейсів;case method
Issue Date: 2024
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Гребельник О. П. Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості / О. П. Гребельник // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конференції, [Київ], 29 травня 2024 року / НУХТ. – Київ, 2024. – С. 65-66.
Abstract: Завданнями тренінгу є набуття спеціальних знань, особистісних навичок і умінь. Особливістю тренінгової діяльності є групові форми роботи та застосування інтерактивних форм і методів. Впровадження тренінгових технологій у сучасні методи освіти забезпечує формування професійних компетентностей майбутніх фахівців харчової промисловості. Добре зарекомендував себе метод кейсів.
Description: The tasks of the training are the acquisition of special knowledge, personal skills and abilities. A feature of training activities is group forms of work and the use of interactive forms and methods. The introduction of training technologies into modern education methods ensures the formation of professional competencies of future specialists in the food industry. The case method has proven itself well
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11843
ISBN: 978-966-612-332-2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zastosuvannia_treninhovykh_tekhnolohii.pdf529,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.