Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
Назва: | Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції |
Інші назви: | Innovative solutions in the segment of sausage products |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Дяченко, Раїса Вікторівна Dyachenko, Raisa Маклаков, Дмитро Костянтинович Maklakov, Dmytro |
Ключові слова: | ковбаси;sausages;м’ясні вироби;meat products;добавки;additives;інноваційні технології;innovative technologies |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції / Л. П. Загоруй, Р. В. Дяченко, Д. К. Маклаков // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 38-40 |
Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень під час виробництва ковбасних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. |
Опис: | A literary analysis of innovative technologies and solutions during the production of sausage products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863 |
УДК: | 637.5:658.589 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_rishennia.pdf | 642,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.