Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
Назва: Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції
Інші назви: Innovative solutions in the segment of sausage products
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Дяченко, Раїса Вікторівна
Dyachenko, Raisa
Маклаков, Дмитро Костянтинович
Maklakov, Dmytro
Ключові слова: ковбаси;sausages;м’ясні вироби;meat products;добавки;additives;інноваційні технології;innovative technologies
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції / Л. П. Загоруй, Р. В. Дяченко, Д. К. Маклаков // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 38-40
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень під час виробництва ковбасних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.
Опис: A literary analysis of innovative technologies and solutions during the production of sausage products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
УДК: 637.5:658.589
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiini_rishennia.pdf642,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.