Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДяченко, Раїса Вікторівна-
dc.contributor.authorDyachenko, Raisa-
dc.contributor.authorМаклаков, Дмитро Костянтинович-
dc.contributor.authorMaklakov, Dmytro-
dc.date.accessioned2024-06-18T11:54:17Z-
dc.date.available2024-06-18T11:54:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції / Л. П. Загоруй, Р. В. Дяченко, Д. К. Маклаков // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 38-40uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863-
dc.descriptionA literary analysis of innovative technologies and solutions during the production of sausage products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень під час виробництва ковбасних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.subjectadditivesuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.titleІнноваційні рішення в сегменті ковбасної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeInnovative solutions in the segment of sausage productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.5:658.589uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiini_rishennia.pdf642,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.