Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Дяченко, Раїса Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Dyachenko, Raisa | - |
dc.contributor.author | Маклаков, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Maklakov, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T11:54:17Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T11:54:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції / Л. П. Загоруй, Р. В. Дяченко, Д. К. Маклаков // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 38-40 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863 | - |
dc.description | A literary analysis of innovative technologies and solutions during the production of sausage products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень під час виробництва ковбасних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | - |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | sausages | uk_UA |
dc.subject | м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | добавки | uk_UA |
dc.subject | additives | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.title | Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative solutions in the segment of sausage products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5:658.589 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_rishennia.pdf | 642,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.