Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
Title: Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції
Other Titles: Innovative solutions in the segment of sausage products
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Дяченко, Раїса Вікторівна
Dyachenko, Raisa
Маклаков, Дмитро Костянтинович
Maklakov, Dmytro
Keywords: ковбаси;sausages;м’ясні вироби;meat products;добавки;additives;інноваційні технології;innovative technologies
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Загоруй Л. П. Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції / Л. П. Загоруй, Р. В. Дяченко, Д. К. Маклаков // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 38-40
Series/Report no.: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Abstract: Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень під час виробництва ковбасних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.
Description: A literary analysis of innovative technologies and solutions during the production of sausage products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11863
metadata.dc.identifier.udc: 637.5:658.589
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innovatsiini_rishennia.pdf642,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.