Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11774
Назва: Спосіб виробництва молока козиного пастеризованого
Інші назви: The method of production of pasteurized goat's milk
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Ключові слова: Козине молоко;Goat's milk;цикорій;chicory;біологічна цінність;biological value
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Спосіб виробництва молока козиного пастеризованого : пат.155966 Україна : А23С 9/156 (2006.01) / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, Г. П. Калініна. – № u 2023 01902 ; заявл. 124.04.2023 ; опубл. 24.04.2024, Бюл. №17. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва молока козиного пастеризованого, який включає нормалізацію незбираного молока, внесення наповнювача, пастеризацію, охолодження з наступним розливом, який відрізняється тим, що як молочну сировину використовують молоко козине; як наповнювач – цикорій у стані сухого екстракту у кількості 1,2 –1,4 % до маси готового продукту, з наступною пастеризацією за 72± 2 °С з експозицією 20 с.
Опис: The method of production of pasteurized goat's milk, which includes the normalization of whole milk, introduction of filler, pasteurization, cooling followed by bottling, which is characterized by the fact that goat's milk is used as a dairy raw material; as a filler - chicory in the state of a dry extract in the amount of 1.2-1.4% to the weight of the finished product, followed by pasteurization at 72 ± 2 °C with an exposure of 20 seconds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11774
УДК: 636.39.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyrobnytstva_moloka.pdf11,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.