Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864| Назва: | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів |
| Інші назви: | The use of non-traditional raw materials in the technology of chopped fish semi-finished products |
| Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Хоменко, Василь Васильович Khomenko, Vasyl Шульга, Марта Олександрівна Shulga, Marta |
| Ключові слова: | риба;fish;рибні напівфабрикати;fish semi-finished products;добавки;additives;нетрадиційна сировина;non-traditional raw materials;інноваційні технології;innovative technologies |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
| Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, В. В. Хоменко, М. О. Шульга // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 138-140. |
| Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
| Короткий огляд (реферат): | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва рибних напівфабрикатів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві рибних виробів позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. |
| Опис: | A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of fish semi-finished products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and vegetable origin in the production of fish products has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864 |
| УДК: | 639.38:663.911/.913 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| vykorystannia_netradytsiinoi.pdf | 749,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.