Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864
Назва: Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів
Інші назви: The use of non-traditional raw materials in the technology of chopped fish semi-finished products
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Хоменко, Василь Васильович
Khomenko, Vasyl
Шульга, Марта Олександрівна
Shulga, Marta
Ключові слова: риба;fish;рибні напівфабрикати;fish semi-finished products;добавки;additives;нетрадиційна сировина;non-traditional raw materials;інноваційні технології;innovative technologies
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, В. В. Хоменко, М. О. Шульга // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 138-140.
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва рибних напівфабрикатів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві рибних виробів позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.
Опис: A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of fish semi-finished products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and vegetable origin in the production of fish products has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864
УДК: 639.38:663.911/.913
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_netradytsiinoi.pdf749,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.