Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorХоменко, Василь Васильович-
dc.contributor.authorKhomenko, Vasyl-
dc.contributor.authorШульга, Марта Олександрівна-
dc.contributor.authorShulga, Marta-
dc.date.accessioned2024-06-18T11:55:21Z-
dc.date.available2024-06-18T11:55:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, В. В. Хоменко, М. О. Шульга // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 138-140.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864-
dc.descriptionA literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of fish semi-finished products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and vegetable origin in the production of fish products has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва рибних напівфабрикатів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві рибних виробів позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectрибні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectfish semi-finished productsuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.subjectadditivesuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectnon-traditional raw materialsuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.titleВикористання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of non-traditional raw materials in the technology of chopped fish semi-finished productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.38:663.911/.913uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_netradytsiinoi.pdf749,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.