Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Хоменко, Василь Васильович | - |
dc.contributor.author | Khomenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Шульга, Марта Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Shulga, Marta | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T11:55:21Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T11:55:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, В. В. Хоменко, М. О. Шульга // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 138-140. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11864 | - |
dc.description | A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of fish semi-finished products was carried out. It has been established that the use of additives of both animal and vegetable origin in the production of fish products has a positive effect on the chemical composition, physico-chemical and consumer properties of the products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва рибних напівфабрикатів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві рибних виробів позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | - |
dc.subject | риба | uk_UA |
dc.subject | fish | uk_UA |
dc.subject | рибні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | fish semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | добавки | uk_UA |
dc.subject | additives | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | non-traditional raw materials | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.title | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of non-traditional raw materials in the technology of chopped fish semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.38:663.911/.913 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannia_netradytsiinoi.pdf | 749,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.