Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
Назва: | Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв |
Інші назви: | Application of sweet components in the technology of soft beverages |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana |
Ключові слова: | безалкогольні напої;soft drinks;солодкі компоненти;sweet components;цукропродукти;sugar substitutes;цукрозамінники;sweeteners;якість;quality |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Гребельник О. П. Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв / О. П. Гребельник // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., [Біла Церква] 26 жовтня 2023 р. / Білоцерківський НАУ .– Біла Церква, 2023. – С. 90-92 |
Серія/номер: | Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях; |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано групи замінників цукру, що застосовуються у безалкогольних напоях. Визначено тенденції застосування солодких компонентів залежно від виду безалкогольних напоїв |
Опис: | The groups of sugar substitutes used in soft drinks were analyzed. Trends in the use of sweet components depending on the type of soft drinks were determined |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856 |
УДК: | 604.4:664:663.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_solodkykh.pdf | 772,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.