Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
Назва: Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв
Інші назви: Application of sweet components in the technology of soft beverages
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ключові слова: безалкогольні напої;soft drinks;солодкі компоненти;sweet components;цукропродукти;sugar substitutes;цукрозамінники;sweeteners;якість;quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Гребельник О. П. Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв / О. П. Гребельник // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., [Біла Церква] 26 жовтня 2023 р. / Білоцерківський НАУ .– Біла Церква, 2023. – С. 90-92
Серія/номер: Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях;
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано групи замінників цукру, що застосовуються у безалкогольних напоях. Визначено тенденції застосування солодких компонентів залежно від виду безалкогольних напоїв
Опис: The groups of sugar substitutes used in soft drinks were analyzed. Trends in the use of sweet components depending on the type of soft drinks were determined
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
УДК: 604.4:664:663.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_solodkykh.pdf772,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.