Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2024-06-18T09:50:08Z-
dc.date.available2024-06-18T09:50:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГребельник О. П. Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв / О. П. Гребельник // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., [Біла Церква] 26 жовтня 2023 р. / Білоцерківський НАУ .– Біла Церква, 2023. – С. 90-92uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856-
dc.descriptionThe groups of sugar substitutes used in soft drinks were analyzed. Trends in the use of sweet components depending on the type of soft drinks were determineduk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано групи замінників цукру, що застосовуються у безалкогольних напоях. Визначено тенденції застосування солодких компонентів залежно від виду безалкогольних напоївuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях;-
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectsoft drinksuk_UA
dc.subjectсолодкі компонентиuk_UA
dc.subjectsweet componentsuk_UA
dc.subjectцукропродуктиuk_UA
dc.subjectsugar substitutesuk_UA
dc.subjectцукрозамінникиuk_UA
dc.subjectsweetenersuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleЗастосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоївuk_UA
dc.title.alternativeApplication of sweet components in the technology of soft beveragesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc604.4:664:663.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_solodkykh.pdf772,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.