Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
Title: Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв
Other Titles: Application of sweet components in the technology of soft beverages
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Keywords: безалкогольні напої;soft drinks;солодкі компоненти;sweet components;цукропродукти;sugar substitutes;цукрозамінники;sweeteners;якість;quality
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Гребельник О. П. Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв / О. П. Гребельник // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., [Біла Церква] 26 жовтня 2023 р. / Білоцерківський НАУ .– Біла Церква, 2023. – С. 90-92
Series/Report no.: Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях;
Abstract: Проаналізовано групи замінників цукру, що застосовуються у безалкогольних напоях. Визначено тенденції застосування солодких компонентів залежно від виду безалкогольних напоїв
Description: The groups of sugar substitutes used in soft drinks were analyzed. Trends in the use of sweet components depending on the type of soft drinks were determined
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
metadata.dc.identifier.udc: 604.4:664:663.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_solodkykh.pdf772,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.