Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856
Title: | Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв |
Other Titles: | Application of sweet components in the technology of soft beverages |
Authors: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana |
Keywords: | безалкогольні напої;soft drinks;солодкі компоненти;sweet components;цукропродукти;sugar substitutes;цукрозамінники;sweeteners;якість;quality |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Гребельник О. П. Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв / О. П. Гребельник // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., [Біла Церква] 26 жовтня 2023 р. / Білоцерківський НАУ .– Біла Церква, 2023. – С. 90-92 |
Series/Report no.: | Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях; |
Abstract: | Проаналізовано групи замінників цукру, що застосовуються у безалкогольних напоях. Визначено тенденції застосування солодких компонентів залежно від виду безалкогольних напоїв |
Description: | The groups of sugar substitutes used in soft drinks were analyzed. Trends in the use of sweet components depending on the type of soft drinks were determined |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11856 |
metadata.dc.identifier.udc: | 604.4:664:663.8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_solodkykh.pdf | 772,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.