Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 268
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor |
2022 | Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзи | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2022 | Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів Київщини | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya |
2024 | Органолептичні показники червоної зернистої ікри | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2024 | Pesticide contamination of honey | Tsekhmistrenko, Оksana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна |
2024 | Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напоях | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Литвин, Анастасія Олегівна; Lytvyn, Anastasia; Гнип, Мар’яна Володимирівна; Hnyp, Maryana |
2024 | Аналіз ринку лимонаду в Україні | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пруська, Наталія Віталіївна; Pruska, Nataliya; Волохатюк, Альона Олександрівна; Volokhatyuk, Alyona |
2024 | Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2024 | Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese | Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна |
2023 | Застосування наповнювачів у сучасному виробництві незбираномолочної продукції | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Гобжила, Костянтин Геннадійович; Hobzhyla, Konstiantyn; Доброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana |
2023 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Хоменко, Василь Васильович; Khomenko, Vasyl; Шульга, Марта Олександрівна; Shulga, Marta |
2023 | Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дяченко, Раїса Вікторівна; Dyachenko, Raisa; Маклаков, Дмитро Костянтинович; Maklakov, Dmytro |
2023 | Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоїв | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2024 | Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises | Hrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила |
2023 | Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia |
2023 | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia |
2024 | Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловості | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2023 | Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукції | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria; Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinskyi, Ihor |
2024 | Аналіз збалансованого харчування для спортсменів | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Терещук, Арсеній Дмитрович; Tereshchuk, Arseniy |
2023 | Аналіз споживання копченої риби в Україні | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 268