Наукові публікації : [270] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 270
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla
2024Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage periodAndreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2024Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor
2022Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзиБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2022Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів КиївщиниБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya
2024Органолептичні показники червоної зернистої ікриКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2024Pesticide contamination of honeyTsekhmistrenko, Оksana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна
2024Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напояхГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Литвин, Анастасія Олегівна; Lytvyn, Anastasia; Гнип, Мар’яна Володимирівна; Hnyp, Maryana
2024Аналіз ринку лимонаду в УкраїніГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пруська, Наталія Віталіївна; Pruska, Nataliya; Волохатюк, Альона Олександрівна; Volokhatyuk, Alyona
2024Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинниківРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2024Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheeseBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна
2023Застосування наповнювачів у сучасному виробництві незбираномолочної продукціїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Гобжила, Костянтин Геннадійович; Hobzhyla, Konstiantyn; Доброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2023Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Хоменко, Василь Васильович; Khomenko, Vasyl; Шульга, Марта Олександрівна; Shulga, Marta
2023Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дяченко, Раїса Вікторівна; Dyachenko, Raisa; Маклаков, Дмитро Костянтинович; Maklakov, Dmytro
2023Застосування солодких компонентів у технології безалкогольних напоївГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2024Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprisesHrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила
2023Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2023Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочногоЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia
2024Застосування тренінгових технологій за підготовки фахівців харчової промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2023Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукціїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria; Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinskyi, Ihor
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 270