Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554
Назва: Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів
Інші назви: Biological value of milk due to natural components
Автори: Крижак, Лілія Миколаївна
Kryzhak, Lilia
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Ключові слова: молоко;milk;кориця;cinnamon;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний універистет
Бібліографічний опис: Крижак Л.М. Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2024 р.). – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 158-164. doi: https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що додавання екстракту кориці до пастеризованого молока інгібує розвиток бактерій впродовж зберігання продукту, при цьому якість продукту залишається стабільною. Додавання кориці підвищує біологічну цінність молока за рахунок натуральних компонентів, не змінюючи при цьому органолептичних характеристик продукту.
Опис: It was established that the addition of cinnamon extract to pasteurized milk inhibits the development of bacteria during storage of the product, while the quality of the product remains stable. Adding cinnamon increases the biological value of milk due to natural components, without changing the organoleptic ones product characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554
УДК: 637.133.3:664.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biolohichna_tsinnist.pdf748,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.