Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554
Title: | Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів |
Other Titles: | Biological value of milk due to natural components |
Authors: | Крижак, Лілія Миколаївна Kryzhak, Lilia Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Halyna |
Keywords: | молоко;milk;кориця;cinnamon;якість;quality |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний універистет |
Citation: | Крижак Л.М. Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2024 р.). – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 158-164. doi: https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13 |
Abstract: | Встановлено, що додавання екстракту кориці до пастеризованого молока інгібує розвиток бактерій впродовж зберігання продукту, при цьому якість продукту залишається стабільною. Додавання кориці підвищує біологічну цінність молока за рахунок натуральних компонентів, не змінюючи при цьому органолептичних характеристик продукту. |
Description: | It was established that the addition of cinnamon extract to pasteurized milk inhibits the development of bacteria during storage of the product, while the quality of the product remains stable. Adding cinnamon increases the biological value of milk due to natural components, without changing the organoleptic ones product characteristics. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.133.3:664.56 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biolohichna_tsinnist.pdf | 748,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.