Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.date.accessioned2025-02-12T08:00:25Z-
dc.date.available2025-02-12T08:00:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрижак Л.М. Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2024 р.). – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 158-164. doi: https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554-
dc.descriptionIt was established that the addition of cinnamon extract to pasteurized milk inhibits the development of bacteria during storage of the product, while the quality of the product remains stable. Adding cinnamon increases the biological value of milk due to natural components, without changing the organoleptic ones product characteristics.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що додавання екстракту кориці до пастеризованого молока інгібує розвиток бактерій впродовж зберігання продукту, при цьому якість продукту залишається стабільною. Додавання кориці підвищує біологічну цінність молока за рахунок натуральних компонентів, не змінюючи при цьому органолептичних характеристик продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний універистетuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectкорицяuk_UA
dc.subjectcinnamonuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleБіологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентівuk_UA
dc.title.alternativeBiological value of milk due to natural componentsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.133.3:664.56uk_UA
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biolohichna_tsinnist.pdf748,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.