Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижак, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kryzhak, Lilia | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-12T08:00:25Z | - |
dc.date.available | 2025-02-12T08:00:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крижак Л.М. Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2024 р.). – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 158-164. doi: https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13554 | - |
dc.description | It was established that the addition of cinnamon extract to pasteurized milk inhibits the development of bacteria during storage of the product, while the quality of the product remains stable. Adding cinnamon increases the biological value of milk due to natural components, without changing the organoleptic ones product characteristics. | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлено, що додавання екстракту кориці до пастеризованого молока інгібує розвиток бактерій впродовж зберігання продукту, при цьому якість продукту залишається стабільною. Додавання кориці підвищує біологічну цінність молока за рахунок натуральних компонентів, не змінюючи при цьому органолептичних характеристик продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний універистет | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | кориця | uk_UA |
dc.subject | cinnamon | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів | uk_UA |
dc.title.alternative | Biological value of milk due to natural components | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.133.3:664.56 | uk_UA |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
biolohichna_tsinnist.pdf | 748,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.