Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494
Назва: Удосконалення технології сиркових десертів
Інші назви: Improving the technology of curd desserts
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Куніченко, Віталій Станіславович
Kunichenko, Vitaliy
Іораш, Сергій Миколайович
Iorash, Serhiy
Ключові слова: сиркові вироби;рослинні компоненти;сироватка молочна;структуроутворювач;вологотермічне оброблення;cheese products;vegetable ingredients;whey;structured milk;moisture heat treatment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Удосконалення технології сиркових десертів / О.П. Гребельник, В.С. Куніченко, С.М. Іораш // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 75–77.
Короткий огляд (реферат): Визначено основні шляхи удосконалення технології сиркових виробів. До них відносять: створення комбінованих продуктів; повне використання молочних компонентів; впровадження нових структуроутворювачів, застосування нових інгредієнтів. Знайдено, що найбільш перспективним є використання рослинної сировини. Позитивний ефект має впровадження вологотермічного оброблення рослинних інгредієнтів.
Опис: The main ways to improve the technology of cheese products are determined. These include: creation of combined products; full use of milk components; introduction of new structure forming agents, use of new ingredients. It was found that the most promising is the use of vegetable raw materials. The introduction of moisture-thermal processing of plant ingredients has a positive effect.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494
УДК: 637.146
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskon_tekh_syrk.pdf630,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.