Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorКуніченко, Віталій Станіславович-
dc.contributor.authorKunichenko, Vitaliy-
dc.contributor.authorІораш, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorIorash, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:38:25Z-
dc.date.available2025-02-05T07:38:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Удосконалення технології сиркових десертів / О.П. Гребельник, В.С. Куніченко, С.М. Іораш // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 75–77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494-
dc.descriptionThe main ways to improve the technology of cheese products are determined. These include: creation of combined products; full use of milk components; introduction of new structure forming agents, use of new ingredients. It was found that the most promising is the use of vegetable raw materials. The introduction of moisture-thermal processing of plant ingredients has a positive effect.uk_UA
dc.description.abstractВизначено основні шляхи удосконалення технології сиркових виробів. До них відносять: створення комбінованих продуктів; повне використання молочних компонентів; впровадження нових структуроутворювачів, застосування нових інгредієнтів. Знайдено, що найбільш перспективним є використання рослинної сировини. Позитивний ефект має впровадження вологотермічного оброблення рослинних інгредієнтів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсиркові виробиuk_UA
dc.subjectрослинні компонентиuk_UA
dc.subjectсироватка молочнаuk_UA
dc.subjectструктуроутворювачuk_UA
dc.subjectвологотермічне обробленняuk_UA
dc.subjectcheese productsuk_UA
dc.subjectvegetable ingredientsuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectstructured milkuk_UA
dc.subjectmoisture heat treatmentuk_UA
dc.titleУдосконалення технології сиркових десертівuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of curd dessertsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.146uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskon_tekh_syrk.pdf630,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.