Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494
Title: Удосконалення технології сиркових десертів
Other Titles: Improving the technology of curd desserts
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Куніченко, Віталій Станіславович
Kunichenko, Vitaliy
Іораш, Сергій Миколайович
Iorash, Serhiy
Keywords: сиркові вироби;рослинні компоненти;сироватка молочна;структуроутворювач;вологотермічне оброблення;cheese products;vegetable ingredients;whey;structured milk;moisture heat treatment
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гребельник О.П. Удосконалення технології сиркових десертів / О.П. Гребельник, В.С. Куніченко, С.М. Іораш // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 75–77.
Abstract: Визначено основні шляхи удосконалення технології сиркових виробів. До них відносять: створення комбінованих продуктів; повне використання молочних компонентів; впровадження нових структуроутворювачів, застосування нових інгредієнтів. Знайдено, що найбільш перспективним є використання рослинної сировини. Позитивний ефект має впровадження вологотермічного оброблення рослинних інгредієнтів.
Description: The main ways to improve the technology of cheese products are determined. These include: creation of combined products; full use of milk components; introduction of new structure forming agents, use of new ingredients. It was found that the most promising is the use of vegetable raw materials. The introduction of moisture-thermal processing of plant ingredients has a positive effect.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13494
metadata.dc.identifier.udc: 637.146
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Udoskon_tekh_syrk.pdf630,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.