Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880
Назва: Органолептичні показники червоної зернистої ікри
Інші назви: Organoleptic indicators of red granular caviar
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Ключові слова: ікра червона зерниста;харчовий продукт;органолептичні показники;горбуша;1 і 2 ґатунок;granular red caviar;food product;organoleptic characteristics;pink salmon;grades 1 and 2
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Органолептичні показники червоної зернистої ікри / Л.П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р .).– Біла Церква, 2024 .- С. 9-11.
Короткий огляд (реферат): Здоров'я організму багато в чому залежить від корисних продуктів в раціоні людини. Тому показники якості та безпеки є важливими факторами контролю його придатності. Червона ікра горбуші вважається цінним продуктом харчування, яка містить повноцінний білок, засвоювані жири, мінеральні речовини і вітамін.
Опис: The health of the body largely depends on healthy foods in the human diet. Therefore, properties and preservation characteristics are fundamental factors in controlling its suitability. Red pink salmon caviar is considered a valuable food product containing complete protein, digestible fats, minerals and vitamins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880
УДК: 006.032:664.955:597.552.51
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanoleptychni_p.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.