Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.date.accessioned2024-12-11T09:48:25Z-
dc.date.available2024-12-11T09:48:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Органолептичні показники червоної зернистої ікри / Л.П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р .).– Біла Церква, 2024 .- С. 9-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880-
dc.descriptionThe health of the body largely depends on healthy foods in the human diet. Therefore, properties and preservation characteristics are fundamental factors in controlling its suitability. Red pink salmon caviar is considered a valuable food product containing complete protein, digestible fats, minerals and vitamins.uk_UA
dc.description.abstractЗдоров'я організму багато в чому залежить від корисних продуктів в раціоні людини. Тому показники якості та безпеки є важливими факторами контролю його придатності. Червона ікра горбуші вважається цінним продуктом харчування, яка містить повноцінний білок, засвоювані жири, мінеральні речовини і вітамін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectікра червона зернистаuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectгорбушаuk_UA
dc.subject1 і 2 ґатунокuk_UA
dc.subjectgranular red caviaruk_UA
dc.subjectfood productuk_UA
dc.subjectorganoleptic characteristicsuk_UA
dc.subjectpink salmonuk_UA
dc.subjectgrades 1 and 2uk_UA
dc.titleОрганолептичні показники червоної зернистої ікриuk_UA
dc.title.alternativeOrganoleptic indicators of red granular caviaruk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc006.032:664.955:597.552.51uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanoleptychni_p.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.